AKCIJA 1 +1

Izkoristite našo ekskluzivno ponudbo
1+1 za progresivna stekla!

Ali imate doma stara očala, za katera mislite, da ne služijo več svojemu namenu? Imamo rešitev za vas! V okviru naše posebne promocije vam nudimo priložnost, da pridobite dvoja nova progresivna stekla! Eno progresivno steklo vgradimo v nov okvir po vaši izbiri, drugo progresivno steklo pa v vaša stara očala, ki jih prinesete s seboj. Tako bodo vaša stara očala dobila novo življenje , hkrati pa boste svoj videz dopolnili s popolnoma novimi očali. 

* Brezplačni pregled vida lahko opraviš v Krškem.

Dvojna vsestranskost za vaš aktiven življenjski slog

Zakaj bi se omejevali na ena očala, ko pa lahko imate dva para, prilagojena različnim situacijam? Ena očala lahko hranite v avtomobilu, za boljšo vidljivost med vožnjo, druga pa v službi ali doma za vsakodnevna opravila. S to ponudbo vam zagotavljamo, da bodo vaše oči optimalno zaščitene in prilagojene različnim svetlobnim pogojem, ne glede na to, kje se nahajate in kaj počnete.

Kakovost in stil, ki sledita vašim potrebam

Pri izbiri novih okvirjev in stekel vam stojimo ob strani z nasveti in strokovno pomočjo. Naša paleta izdelkov vključuje raznolike modele, ki so v koraku z najnovejšimi trendi in tehnologijami.

Ne zamudite te izjemne priložnosti!

Naša akcija 1+1 za progresivna stekla je časovno omejena. Naj vam ne uide! Obiščite nas v naši poslovalnici in dovolite, da vam pomagamo izboljšati vaš vid in stil z našo široko ponudbo.

smiley senior holding eyeglasses

Kaj sploh so progresivna stekla?

1

Gladki prehodi

Progresivna stekla nudijo gladko prehajanje med različnimi vidnimi področji, kar omogoča enostavno gledanje od blizu do daleč.

2

Naraven videz

Ta stekla so brez vidnih črt, zato so očala z njimi videti naravno in elegantno.

3

Za vse razdalje

So idealna izbira za tiste, ki potrebujejo očala za branje in za gledanje na daleč, vse v enem.

4

Udobno prilagajanje

Morda boste potrebovali nekaj časa, da se navadite na progresivna stekla, a ko se, ponujajo veliko udobja pri vsakodnevni uporabi.

Zakaj izbrati Essilor Varilux®?

Izbrati progresivna stekla Essilor Varilux® pomeni izbrati vrhunsko tehnologijo in udobje. Ta stekla so zasnovana z uporabo najsodobnejših tehnologij, ki zagotavljajo izjemno jasnost vida na vseh razdaljah, brez ostrih prehodov med področji gledanja. Uporabnikom omogočajo naravno vidno izkušnjo z minimalnim časom prilagajanja, kar jih naredi idealne za aktivni življenjski slog. Z Varilux® stekli boste doživeli brezhibno združitev funkcionalnosti in estetike.

BREZPLAČNO lahko opravite test na naši napredni napravi VISIOFFICE® 2

Z napravo VISIOFFICE® 2 je izkušnja prilagajanja očal podobna obisku krojača, ki za vas sešije obleko po meri: vaša nova očala bodo tako popolno prilagojena vam, saj so ustvarjena samo za vas. To inovativno napravo odlikuje napredna tehnologija, ki zagotavlja natančno prilagoditev očal vašim edinstvenim potrebam, kar vam omogoča optimalno udobje in jasnost vida. Prepustite se prednostim te naprave in dovolite, da vaš vid doseže nov nivo kakovosti z očali, ki so kot nalašč za vas.

Kako poteka brezplačna kontrola vida?

Naša optika se od ostalih razlikuje po tem, da vsaki stranki nudimo popolnoma personalizirano izkušnjo. Za vsakega posameznika si vzamemo čas, da razumemo njegove potrebe in želje. Pogovor ob kavi ustvari prijetno in sproščeno vzdušje, kar nam omogoča, da še bolje spoznamo vaše preference in zagotovimo najboljše možne rešitve za vaš vid.

  1. Najprej se pogovorite z optometristom, ki vam bo postavil nekaj vprašanj s katerimi bo dobil osnovne informacije o vašem zdravstvenem stanju in morebitnih težavah z očmi. V primeru, da že uporabljate očala, bo iz očal izmeril tudi vašo obstoječo dioptrijo.
  2. Temu sledi objektivna meritev dioptrije z elektronsko napravo, ki se imenuje avtorefraktomer.
  3. Nato se opravi subjektivna meritev dioptrije za daleč in po potrebi tudi za blizu. Prav tako se v tem koraku analizira še vaš binokularni vid (medsebojno sodelovanje enega in drugega očesa pri gledanju).
  4. Po končani meritvi dioptrije se s pomočjo biomikroskopa opravi še pregled sprednjega očesnega segmenta.
  5. Na koncu se z optometristom pogovorite še o rezultatih meritev in stanju vaših oči.
  6. Zadnji korak pregleda so meritve na naši najnovejši napravi VISIOFFICE® 2. S to napravo opravimo meritve in pridobimo specifične parametre, ki omogočijo popolno personalizacijo očal po vaših merah.

V primeru, da optometrist sumi na dodatne težave povezane z vidom, vas bo napotil na pregled k oftalmologu – okulistu.

Priporočljivo je, da na pregled prinesete stara očala ter stare izvide. Tako lahko lažje komentiramo morebitne spremembe ter svetujemo glede novih očal.

*če zgornji gumb ne deluje, so žal vsi termini polni.

Zakaj je kontrola vida v naši optiki brezplačna?

Marsikdo ima ob dejstvu, da nekdo ponuja brezplačen pregled kar nekaj dvomov, a naj vas pomirimo. Pregled vida v naši optiki je zares brezplačen in neobvezujoč.

Drži, da vam bomo v primeru slabših rezultatov meritev na pregledu vida priporočili nakup očal oziroma leč. Pri tem vam bomo tudi z veseljem pomagali. A odločitev o nakupu prepuščamo vam in samo vam.

Pregled vas torej nič ne stane (dobesedno), lahko pa od njega veliko pridobite.

people with glasses collage 2

Kakšna pa so mnenja naših strank?

mnenja2
mnenja1

Kje lahko opravite brezplačni pregled vida?

Brezplačen pregled vida lahko opravite v naši poslovalnici na Vidmu, v vnaprej dogovorjenem terminu.

*če zgornji gumb ne deluje, so žal vsi termini polni.