AKCIJA 1 +1

Pridite k nam na BREZPLAČNO kontrolo vida, na kateri Vam bomo izmerili dioptrijo in preverili stanje vaših oči...

Opomba: Brezplačni pregled vida v Krškem je namenjena vsem, ki želijo
poskrbeti za svoje oči in vid in s tem prispevati k preprečitvi nastanka
očesnih bolezni. Pregled vida je namenjen tudi vsem tistim, ki imajo pogoste glavobole, rdeče in utrujene oči ter opažajo zamegljen vid.

* Brezplačni pregled vida lahko opraviš v Krškem.

Veliko očesnih bolezni je mogoče preprečiti...

Danes poznamo enostavne, hitre in neboleče diagnostične metode, s katerimi lahko učinkovito odkrijemo zgodnje znake očesnih bolezni, kot so siva mrena, glavkom in degeneracija makule. S pomočjo tovrstnih pregledov lahko dovolj zgodaj ukrepamo in s tem preprečimo nadaljnje slabšanje vida ter ohranimo kakovost življenja.

Pregled vida je priporočljivo opraviti vsaka 2-3 leta, še posebno če ste starejši od 40 let ali če imate družinsko anamnezo očesnih bolezni.

Optika 4 of 44

Znaki, ki nakazujejo, da je čas za obisk strokovnjaka:

Rdeče in suhe oči
Glavoboli in migrene
Utrujenost
Zamegljen ali dvojni vid

Brezplačni pregled vida, učinkovit način odkrivanja težav...

Ker težav z vidom mnogokrat sploh ne opazimo ali pa jim ne pripisujemo velikega pomena, je kontrola vida edini in najučinkovitejši način odkrivanja zgodnjih znakov očesnih bolezni in očesnih napak. 

 Pregled je neboleč in ne povzroča nobenih neprijetnosti, njegovo trajanje pa je odvisno od posameznikovih težav. Vsakemu posamezniku se posvetimo, da vse meritve opravimo, kar se da natančno in zanesljivo. Brezplačni pregled vida lahko traja do 60 min.

Kaj lahko pričakujete po oddani prijavi?

  • Po prijavi na brezplačni pregled vida vas bomo v naslednjem delovnem dnevu poklicali iz naše optike in se z vami dogovoril za termin pregleda pri našem specialistu.
  • Po pregledu vam bomo na podlagi pridobljenih rezultatov svetovali, kaj je najbolje za vaše oči. Po vaši želji vam bomo pomagali pri izbiri očal oziroma vam pomagali s katero drugo storitvijo. Seveda pa je končna odločitev vedno vaša!
*če zgornji gumb ne deluje, so žal vsi termini polni.

Kako poteka brezplačna kontrola vida?

  1. Najprej se pogovorite z optometristom, ki vam bo postavil nekaj vprašanj s katerimi bo dobil osnovne informacije o vašem zdravstvenem stanju in morebitnih težavah z očmi. V primeru, da že uporabljate očala, bo iz očal izmeril tudi vašo obstoječo dioptrijo.
  2. Temu sledi objektivna meritev dioptrije z elektronsko napravo, ki se imenuje avtorefraktomer.
  3. Nato se opravi subjektivna meritev dioptrije za daleč in po potrebi tudi za blizu. Prav tako se v tem koraku analizira še vaš binokularni vid (medsebojno sodelovanje enega in drugega očesa pri gledanju).
  4. Po končani meritvi dioptrije se s pomočjo biomikroskopa opravi še pregled sprednjega očesnega segmenta.
  5. Na koncu se z optometristom pogovorite še o rezultatih meritev in stanju vaših oči.

V primeru, da optometrist sumi na dodatne težave povezane z vidom, vas bo napotil na pregled k oftalmologu – okulistu.

Priporočljivo je, da na pregled prinesete stara očala ter stare izvide. Tako lahko lažje komentiramo morebitne spremembe ter svetujemo glede novih očal.

Zakaj je kontrola vida v naši optiki brezplačna?

Marsikdo ima ob dejstvu, da nekdo ponuja brezplačen pregled kar nekaj dvomov, a naj vas pomirimo. Pregled vida v naši optiki je zares brezplačen in neobvezujoč.

Drži, da vam bomo v primeru slabših rezultatov meritev na pregledu vida priporočili nakup očal oziroma leč. Pri tem vam bomo tudi z veseljem pomagali. A odločitev o nakupu prepuščamo vam in samo vam.

Pregled vas torej nič ne stane (dobesedno), lahko pa od njega veliko pridobite.

optika 2

Kakšna pa so mnenja naših strank?

mnenja2
mnenja1

Aktualne AKCIJE v optiki

Artboard 1 copy 100
Akcije

Essilor Crizal 1+1 – Eno žariščna stekla

Essilor Crizal 1+1 Dvojna vizija: vaša rezervna očala z akcijo 1+1 Crizal Premazi Crizal® vsebujejo edinstvene tehnologije in prednosti, hkrati pa delujejo kot neviden ščit, ...
Preberi več →
Akcije

Essilor Varilux 1+1 – Progresivna stekla

Essilor Varilux 1+1 Opazite, kako vam manjka jasen pogled na različne razdalje? Pri pogledu v daljavo, na zaslon računalnika, tipkovnico ali prispelo sporočilo na mobilnem ...
Preberi več →

Kje lahko opravite brezplačni pregled vida?

Brezplačen pregled vida lahko opravite v naši poslovalnici na Vidmu, v vnaprej dogovorjenem terminu.

*če zgornji gumb ne deluje, so žal vsi termini polni.